Aplikasi anu dipimpin

Siklus pinuh dipimpin pinter tuwuh solusi lampu pikeun budidaya ganja komérsial: Sistem pelacak lampu; 2 jinis spéktrum cahaya pikeun période vegetatif sareng kembangan; Sistem kontrol kelas industri; Inténsitas Lampu Anu Luhur; Sinyalna Hadé; Langkung merenah!

Bedana LED

Ieu sababaraha alesan kunaon LED mangrupikeun téknologi pencahyaan kahareup — dibandingkeun sareng CFL, halogén, sareng bohlam pijar.

Tentang Kami

Shenzhen Fullux Lighting Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan terkemuka khusus kana lampu Led tujuanna pikeun nyayogikeun palanggan solusi pencahayaan anu lengkep saprak yayasan di 2014. "nyumbangkeun sadaya kakuatan pikeun hemat énergi sareng réduksi émisi sadunya" nyaéta filosofi bisnis urang. Kalayan tim R&D propésional, sistem kadali kualitas anu ketat, palayanan perhatian, kami parantos ngembangkeun palanggan global di panjuru dunya.